Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni ve ekleri, veri sorumlusu BB29 Tekstil İthalat İhracat San. Ltd. Şti (“Beyaz Butik” veya BB29 Tekstil”)  tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) m.10’da düzenlenen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi kapsamında hazırlanmıştır.

 

Belirtmek isteriz ki, “Beyaz Butik” veya BB29 Tekstil” olarak hissedar ve ortaklarımızın, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, müşteriler ve yetkili/çalışanlarının, müşteri adaylarının, tedarikçiler ve yetkilileri/çalışanlarının, tedarikçi adaylarının, ziyaretçilerimizin, stajyerler ve stajyer adaylarımızın, yasal temsilcilerin ve diğer ilgili üçüncü kişilerin (aile bireyi ve yakınlar, referans kişiler gibi) kişisel verilerinin işlenmesinde büyük hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda veri konusu kişi grubuna göre işlenen verilere, işleme ve aktarım amaçlarına ve kurum politikamıza ilişkin detaylı açıklamalara https://www.beyazbutik.com/ adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması sekmesinden  ulaşabilirsiniz.

 

Kişisel verileriniz KVKK’nın 5. ve 6. maddesinde yer alan bir sözleşmenin kurulması veya ifası, bir hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi, kanunlarda öngörülmesi, ilgili kişi tarafından verinin alenileştirilmesi ve bir hakkın tesisi, kullanılması ve korunması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek şartı ile “Beyaz Butik” veya BB29 Tekstil” in meşru menfaatinin gerektirmesi yahut veri sahibinin açık rızası hukuki sebeplerine dayanılarak fiziki ve/veya elektronik yöntemlerle toplanmaktadır.

Kişisel verileriniz KVKK m.4’te yer alan hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma, doğru ve gerektiğinde güncel olma, belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme ilkelerine ve KVKK m.5 ve m.6’da yer alan şartlara uygun olarak işlenmektedir.

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinizi, ticari ve operasyonel faaliyetlerimizin yerine getirilmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, ürünlere ilişkin satış ve satış sonrası operasyonların gerçekleştirilmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, kalite yönetim ve denetim süreçlerinin yürütülmesi, talep ve şikayetlerin takibi, stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi başta olmak üzere yurtiçinde ve/veya yurtdışında olmak üzere KVKK’nın 8. ve 9. Maddelerine uygun şekilde ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde tedarikçilerimiz, hissedarlarımız, danışmanlarımız, denetçilerimiz, avukatlarımız, muhasebecilerimiz, yetkili kamu kurum ve kuruluşları, gerçek kişi veya özel hukuk tüzel kişileri ile paylaşabilmekteyiz.

KVKK m.11 Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK’ya ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

 

Sayılan haklarınıza yönelik başvurularınızı https://www.beyazbutik.com/ adresinde yer alan Veri Sorumlusuna Başvuru Formu’nu doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz.

Talebiniz mümkün olan en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.

Talebinize konu işlemin ek bir maliyet gerekmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

Kapat
Sign in
Kapat
Sepet (0)

Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sepetinizde ürün bulunmuyor.